Lichtadvies

BETEKENIS

‘Lichtadvies’
omvat alles waar licht om draait: het adviseren, berekenen en uittekenen van lichtpunten, kringen en schakelaars (wel of niet dimbaar).
De consument heeft alsmaar meer oog gekregen voor detail. Licht is op zich moeilijk in te schatten: teveel licht maakt van het interieur een koelkast, te weinig licht laat het niet tot zijn recht komen waardoor bepaalde accenten verloren gaan…
Daarom is het niet onbelangrijk om te rade te gaan bij professionelen en je ‘licht’ op te steken .


‘LICHTADVIES’

helpt je een stap voorruit in het maken van de goede keuzes. Er is dan ook een aanbod van alle stijlen en genres: design, modern, klassiek, ... voor ieders budget, voor jong en oud…


WERKWIJZE

Samen wordt het project uitgebreid besproken en luisteren wij naar de ‘noden’ van de bouwer/verbouwer. Bij het ontwerpen van het lichtplan verwerken wij deze noden met mijn ideeën zodat we samen een mooi, aangenaam geheel creëren.

Uw lichtdossier houdt in:
• een lichtplan op schaal – installatieklaar
• een lichtberekening (prof. doeleinden)
• de gedetailleerde offerte
• technische gegevens van de voorgestelde toestellen
• een aanvullend dossier met collage’s en mogelijkheden Is

het een verbouwing en bestaat er geen plan, dan wordt er ter plaatse een kijkje genomen, worden ruimtes opgemeten zodat we toch een situatieplan kunnen uittekenen.
Bij het inplanten van verlichting in een handelszaak, praktijk, kantoor, … gaat altijd een bezoek vooraf.
De uitvoering van het lichtplan kan door u bepaald worden: u bent handig en doet het zelf , de elektricien wordt door de klant of door ons aangesteld (mits prijsberekening).
Uw project wordt door mezelf van A tot Z opgevolgd, eveneens het klaarzetten van uw bestelling met vermelding van bestemming van toestel + de juiste lamp bij het juiste toestel.
Op deze manier bespaart u tijd en geld!

LAMPEN

Geen enkel toestel kan werken zonder de juiste lamp …
Bij ‘LICHTADVIES’ kan je dus ook terecht voor al je lampen: gloei-, halogeen-, fluo-, ontladings-, … lampen.
Je zoekt iets specifiek? Vraag ernaar!